Camilla flyttet til Oslo fra Haugesund for 10 år siden. Her bor hun sammen med sin lille familie. Hun er gift og har barn. Som terapeut er hun glad i å jobbe med mennesker. Ønsker du en empatisk terapeut som lytter og prøver å forstå din side av saken, så er hun nok et godt valg. Mange menn vegrer seg for parterapi, men tilbakemeldinger fra klienter er at de føler seg likestilt i samtale med henne. Til sammen har hun godt over 13 års erfaring innenfor kommunikasjon og hun har tilleggsutdannelse i coaching og ledelse. Som parterapeut har hun tatt nordisk utdannelse i moderne parterapi via den dansk/norske utdannelsen ved Sexologiskolen. Her er hun godkjent egenterapeut for parterapi-studentene. I 2022 er hun også ferdig utdannet sexolog via samme skole. Av offentlig godkjenning er hun sertifisert kursleder via Bufetat tilknyttet kurs av førstegangsforeldre og holder disse kursene hver uke.  Nylig ble hun medstifter i Nyt - Stiftelse for positiv seksualitet og nytelse som hører til under Nytfestivalen. 
 
Camilla har mange tråder fra sitt fagfelt å trekke i for å finne ut hva som funker for deg. Og via sexologien kan hun hjelpe deg og par på et bredere plan innenfor sexologiske utfordringer. 

I tillegg til at hun er parterapeut, støtter hun i samlivsbrudd og andre faser i livet. Hun kurser i småbarnsliv, holder foredrag og skriver jevnlig om sex og samliv i mediene.  Hun har hatt en rekke pressesaker. Blant annet for VG, TV 2 Nyhetene, Klikk.no og Side2.no. Hun er partner av Equal Agency, samarbeider med Nytelse.no og gjester jevnlig kjente podcaster som "Klimaks" "Foreldrerådet" og "Fittologi med Maria Moen"   

 Terapi hjelper
Alle mennesker er forskjellige og i samtale med en terapeut er dere kreative sammen. Hun ser deg for den du er og støtter deg i de ulike fasene. Hun fokuserer mye på å gi partene plass og det spiller ingen rolle om du er mann eller kvinne. Mange venter for lenge med å snakke med en terapeut. Camilla sier at hun har hjulpet mange par og det er vakkert å se hvordan terapi skaper forståelse for hverandres ulikheter. Når mennesker forstår hverandre, blir vi tryggere og tør å åpne hjertene våre igjen. Når det skjer, kommer endingene og hun støtter dere hele veien.  

*Får du ikke med deg partner i parterapi eller har dere mindre utfordringer prøv:  samlivs-analyse eller "skap din drømmehverdag."  


Reisevei til kontoret på Majorstuen mandag og tirsdag.
Alle tjenestene tilbys online eller på kontoret. Jeg holder sentralt til i Oslo og adressen står helt nederst på nettsiden. Du kan ta t-bane til Nationalterateret og buss eller trikk videre, eller t-bane til Majorstuen. Fra stoppet er det 8 minutter gange. 

Velkommen.

F8730CDB-0291-4A8B-A557-C0A6B75268C3
IMG_3250
IMG_3251 2
IMG_3254
IMG_3253
IMG_3252