Om kjærlighetsterapeuten

Jeg heter Camilla, er 35 år og har røtter fra den vakre Helgelandskysten. Jeg er også fra Haugesund, men flyttet til Oslo for snart 9 år siden. Her bor jeg sammen med min lille familie. Jeg er glad i mennesker og har utdannelse og erfaring innenfor ledelse, parterapi og kreative yrker. Tilsammen har jeg godt over 10 års erfaring innenfor kommunikasjon og har nordisk utdannelse i parterapi via den danske utdannelsen ved Sexologiskolen. Jeg er organisert i ACSCT som kun er for godkjente parterapeuter. Jeg har bred kunnskap innenfor de mest kjente terapiformene i verden som er EFT, ACT, imago, IVK og fler.  Jeg studerer også sexologi og kan nå hjelpe par på et enda bredere plan. I tillegg til at jeg er parterapeut, veileder jeg også i samlivsbrudd eller andre faser i livet. Jeg kurser i foreldresamarbeid, veileder deg som ønsker å få barn og skriver om sex og samliv i diverse medier. 

 

Kjærlighetsterapeuten driver jeg selvstendig og drifter instagram-kontoen https://www.instagram.com/kjaerlighetsterapeuten/

Jeg har også samarbeid med Fjeldstad Psykologsenter, Nytfestivalen og Nytelse.no. Ellers så skriver jeg kronikker, gjester podcaster, underviser og holder foredrag på skoler, kulturnatt, festivaler, mer, mer. 

Parterapi hjelper dere i stormen

Alle mennesker er forskjellige og i samtale med meg er vi kreative sammen. Jeg ser deg for den du er og støtter deg i de ulike fasene du er i.  For meg er det viktigste at du skal føle deg trygg når vi snakker sammen. Jeg ønsker å møte deg på det stedet du er med stor omsorg uavhengig hvilken situasjon du er i. Terapi er en investering og kan ta litt tid. Andre ganger holder det med ett pr samtaler. Dette kommer helt an på hvor du eller dere er i prosessen. Mange venter for lenge med å oppsøke en parterapeut. Det blir som å gå med en vond tann lenge. Plutselig må den kanskje trekkes eller rotfylles.  Jeg har hjulpet mange par og det er vakkert å se hvordan terapi skaper forståelse for hverandres ulikheter. Når vi forstår, blir vi tryggere og tør å åpne hjertene våre igjen. Når det skjer, kommer endingene og jeg støtter dere hele denne veien.  

Min interesse for mennesker og kjærlighetsliv har eksistert så lenge jeg kan huske og etter at jeg selv ble mamma brenner jeg for å hjelpe par i familielivet. Det å gå fra kjærester til foreldre er ikke alltid lett.  Å bli elsket føles trygt og godt, men kjærligheten kan også gjøre vondt. Jeg har jobbet med mange par gjennom tøffe perioder. Det kan være utroskap, usikkerhet, sykdom, utfordringer med barna, økonomisk krise, stress, familiekriser eller kommunikasjons-utfordringer.  Uansett krise eller problem, påvirker det livet. Utfordringer dukker opp og vi reagerer alle forskjellig. Har du tenk over, hvorfor reagerer du slik som du gjør? Vi formes av arv, miljø og viktigst- vår barndom. Vi kan påvirkes fra tidligere samlivs-relasjoner, traumer, opplevelser, sykdom, mer, mer. Vi styres av våre tanker og følelser og dette påvirker våre relasjoner. Derfor er terapi så viktig. Bevissthet er oppskriften på et lykkeligere liv og det kan jeg hjelpe dere med. 

Leder med terapeutisk tilnærming

Jeg har mange års erfaring som leder og med organisasjonsutvikling. Hele bedriftsmarkedet i Norge har endret seg i korona tiden. Jeg kan leies inn til bedrifter for veiledning å støtte for medarbeidere og ledere. Her kan jeg bidra med ulike verktøy som kan føre til bedre samarbeid og trivsel. Det fører igjen til mindre sykdom og vekst for selskapet -og ikke minst vekst i menneskene. Uansett utfordring, kan det hende jeg er riktig person til å hjelpe en eller flere i din bedrift. Jeg har stor tro på at empatisk kommunikasjon kan føre til bedre samarbeid og trivsel på arbeidsplassen.

© 2020 | Kjærlighetsterapeuten, Camilla J.J. Sørensen

info@kjaerlighetsterapeuten.com   

Borggata 1, 0650 Oslo

Org nr: 923 795 278