Camilla er 35 år og har røtter fra den vakre Helgelandskysten. Hun er fra Haugesund, men flyttet til Oslo for snart 10 år siden. Her bor hun sammen med sin lille familie.  Hun har godt over 10 års erfaring innenfor kommunikasjon og har coaching og ledelse i bunn. Som parterapeut har hun tatt nordisk utdannelse i parterapi via den danske utdannelsen ved Sexologiskolen. 

 

Camilla har bred kunnskap innenfor de mest kjente terapiformene. For tiden studerer hun også sexologi og kan nå hjelpe par på et enda bredere plan innenfor rådgivning. I tillegg til at hun er parterapeut, veileder hun også i samlivsbrudd eller andre faser i livet. Hun kurser i foreldresamarbeid, veileder deg som ønsker å få barn og skriver om sex og samliv i mediene.  Hun har hatt en rekke pressesaker.  Blant annet for VG, TV 2 nyhetene, Klikk.no og Side2.no. Hun er partner av Equal Agency, samarbeider med Nytelse.no og har gjestet mange episoder i den kjente podcasten «klimaks» 

 

Parterapi hjelper

Alle mennesker er forskjellige og i samtalen er dere kreative sammen. Hun ser deg for den du er og støtter deg i de ulike fasene du er i. Hun ønsker å møte deg på det stedet du er i livet med stor omsorg uavhengig hvilken situasjon du er i.  Mange venter for lenge med å snakke med en parterapeut. Camilla sier at hun har hjulpet mange par og det er vakkert å se hvordan terapi skaper forståelse for hverandres ulikheter. Når mennesker forstår hverandre, blir vi tryggere og tør å åpne hjertene våre igjen. Når det skjer, kommer endingene og hun støtter dere hele veien.  

Reisevei til Gimleklinikken

Alle tjenestene tilbys online eller på kontor. Frogner ligger sentralt i Oslo og adressen er Bygdøy allé 62, 0265 Oslo. Buss 30, 31 og 20 stopper like ved eller så stopper det tog på Skøyen eller T-bane på Nationaltheatret.

© 2020 | Kjærlighetsterapeuten, Camilla J.J. Sørensen

info@kjaerlighetsterapeuten.com   

Bygdøy allé 62, 0265 Oslo

Org nr: 923 795 278