• Snapchat
  • instagram
  • facebook
  • linkedin
F3371407-0B1F-475D-9944-30A7DEBC9149.jpeg

Sexolog og parterapeut 
Camilla flyttet til Oslo fra Haugesund for10 år siden og er en kvinne som nærmer seg 40 årene. Her bor hun sammen med sin lille familie. Hun er gift og har to barn. Som terapeut er hun glad i å jobbe med mennesker. Hun driver bedriften Kjærlighetsterapeuten AS som inneholder tjenester som undervisning, foredrag, terapi og sexologisk veiledning.  Ønsker du en empatisk terapeut som lytter og prøver å forstå din verden, så er hun nok et godt valg. Mange menn vegrer seg for parterapi, men tilbakemeldinger fra klienter er at de føler seg likestilt i samtale med henne.

Utdannelse og erfaring
Innenfor kommunikasjon har Camilla 15 års erfaring. Hun har jobbet i barnehage og på omsorgsenter med alderspsykiatri og i senere tid har hun drevet butikk og vært leder. Av grunnutdannelse har hun beauty, coaching og ledelse. I ettertid tok hun nordisk utdannelse i moderne parterapi og sexologi via den dansk/norske utdannelsen ved Sexologiskolen. Dette er en Dansk/Norsk utdannelse som tar 3 år. Her stilles det høye krav til etikk og moral og terapeutene må være medlem i bransjeorganisasjonen ASRT (int. Association of Sexology and Relationship Therapy) På skolen er hun godkjent egenterapeut for parterapi-studentene da alle må gjennom egenterapi som en del av utdannelsen for å bli dyktige terapeuter.  

Av offentlig godkjenning er hun sertifisert kursleder via BUFDIR tilknyttet kurs for førstegangsforeldre. I 2021 ble det gjennomført 14 kurs med over 200 deltagere. Kursene ble holdt online, i barnehage og på helsestasjon. Nylig ble hun også medstifter i Nyt - Stiftelse for positiv seksualitet og nytelse som hører til Nytfestivalen. Hun bookes jevnlig til foredrag, skriver kronikker, tar forfatter oppdrag og deltar i ulike pressesaker for VG, TV 2 Nyhetene, Dagbladet, Side2.no og Klikk.no. Hun samarbeider med Egmont, Equal Agency, Nytelse.no og Vi- Appen og har gjestet kjente podcaster flere ganger som "Klimaks" "Foreldrerådet" og "Fittologi med Maria Moen". På klikk.no og i magasinet Foreldre & Barn kan du lese mer om hvilke tips Camilla har til lesere. 

IMG_3883
IMG_3250
IMG_6063
Skjermbilde 2021-09-01 kl. 09.43.51
IMG_3251 2
IMG_3254
IMG_3497
IMG_3252

Terapi

Alle mennesker er forskjellige og i samtale med en terapeut finner dere ut av ting. Hun ser deg for den du er og støtter og veileder i de ulike fasene. Hun fokuserer mye på å skape trygghet slik at alle kortene kommer på bordet. Mange venter for lenge med å snakke med en terapeut, men Camilla har hjulpet mange. Det er vakkert å se hvordan terapi skaper forståelse for hverandres ulikheter eller viser en helt ny vei i datinglivet. Når mennesker forstår hverandre, blir vi tryggere og tør å åpne hjertene våre igjen. Når det skjer, kommer endingene. Hun jobber i Oslos flotteste terapifelleskap med anerkjente sexologer, psykolger og leger. 

*Får du ikke med deg partner i parterapi eller har dere mindre utfordringer prøv:  "samlivs-analyse" eller "Bli en bedre kjæreste."  

 

Reisevei til Majorstuen

Alle tjenestene tilbys online eller på kontoret tirsdag, torsdag og fredag sentralt Oslo. Adressen står nederst på nettsiden. ´Velkommen.