F3371407-0B1F-475D-9944-30A7DEBC9149.jpeg

Camilla flyttet til Oslo fra Haugesund for10 år siden og er en kvinne som nærmer seg 40 årene. Her bor hun sammen med sin lille familie. Hun er gift og har barn. Som terapeut er hun glad i å jobbe med mennesker. Hun driver bedriften Kjærlighetsterapeuten AS som inneholder tjenester som undervisning, foredrag, terapi og sexologisk veiledning.  Ønsker du en empatisk terapeut som lytter og prøver å forstå din verden, så er hun nok et godt valg. Mange menn vegrer seg for parterapi, men tilbakemeldinger fra klienter er at de føler seg likestilt i samtale med henne. Det må til om en skal komme noe vei. Til sammen har hun godt over 13 års erfaring innenfor kommunikasjon og hun har tilleggsutdannelse i coaching, beauty, og ledelse. Som parterapeut har hun tatt nordisk utdannelse i moderne parterapi via den dansk/norske utdannelsen ved Sexologiskolen. Her er hun godkjent egenterapeut for parterapi-studentene. I 2022 er hun også ferdig utdannet sexolog via samme skole. Av offentlig godkjenning er hun sertifisert kursleder via BUFDIR tilknyttet kurs for førstegangsforeldre og holder disse kursene hver uke. I 2021 har over 200 personer deltatt på disse kursene online, i barnehage og på helsestasjon. 

Nylig ble hun medstifter i Nyt - Stiftelse for positiv seksualitet og nytelse som hører til Nytfestivalen. Camilla har mange tråder å trekke i fra sitt fagfelt og via sexologien kan hun hjelpe på et bredere plan innenfor sexologiske utfordringer.

Hun bookes til foredrag, kronikk og forfatter oppdrag og deltar i ulike pressesaker for VG, TV 2 Nyhetene og Side2.no. Hun samarbeider med Equal Agency, Nytelse.no og Vi- Appen. Og har gjestet kjente podcaster flere ganger som "Klimaks" "Foreldrerådet" og "Fittologi med Maria Moen"   

IMG_3883
IMG_3250
IMG_6063
Skjermbilde 2021-09-01 kl. 09.43.51
IMG_3251 2
IMG_3254
IMG_3497
IMG_3252

Terapi hjelperAlle mennesker er forskjellige og i samtale med en terapeut er dere kreative sammen. Hun ser deg for den du er og støtter deg i de ulike fasene. Hun fokuserer mye på å gi partene plass og det spiller ingen rolle om du er mann eller kvinne. Mange venter for lenge med å snakke med en terapeut. Camilla har hjulpet over flere hundre par og det er vakkert å se hvordan terapi skaper forståelse for hverandres ulikheter. Når mennesker forstår hverandre, blir vi tryggere og tør å åpne hjertene våre igjen. Når det skjer, kommer endingene og hun støtter dere hele veien.  *Får du ikke med deg partner i parterapi eller har dere mindre utfordringer prøv:  samlivs-analyse eller "skap din drømmehverdag."  

 

Reisevei til kontoret på Majorstuen mandag og tirsdag.Alle tjenestene tilbys online eller på kontoret. Jeg holder til sentralt Oslo og adressen står helt nederst på nettsiden. Du kan ta t-bane til Majorstuen eller trikk. Kort vei til kontoret. Velkommen.