IMG_4123.JPG

Camilla er 35 år og har røtter fra den vakre Helgelandskysten. Hun er fra Haugesund, men flyttet til Oslo for snart 10 år siden. Her bor hun sammen med sin lille familie.  Hun har godt over 10 års erfaring innenfor kommunikasjon og har coaching og ledelse i bunn. Som parterapeut har hun tatt nordisk utdannelse i parterapi via den danske utdannelsen ved Sexologiskolen. 

 

Camilla har bred kunnskap innenfor de mest kjente terapiformene. For tiden studerer hun også sexologi og kan nå hjelpe par på et enda bredere plan innenfor rådgivning. I tillegg til at hun er parterapeut, veileder hun også i samlivsbrudd eller andre faser i livet. Hun kurser i foreldresamarbeid, veileder deg som ønsker å få barn og skriver om sex og samliv i mediene.  Hun har hatt en rekke pressesaker.  Blant annet for VG, TV 2 nyhetene, Klikk.no og Side2.no. Hun er partner av Equal Agency, samarbeider med Nytelse.no og har gjestet mange episoder i den kjente podcasten «klimaks» 

 

Parterapi hjelper

Alle mennesker er forskjellige og i samtalen er dere kreative sammen. Hun ser deg for den du er og støtter deg i de ulike fasene du er i. Hun ønsker å møte deg på det stedet du er i livet med stor omsorg uavhengig hvilken situasjon du er i.  Mange venter for lenge med å snakke med en parterapeut. Camilla sier at hun har hjulpet mange par og det er vakkert å se hvordan terapi skaper forståelse for hverandres ulikheter. Når mennesker forstår hverandre, blir vi tryggere og tør å åpne hjertene våre igjen. Når det skjer, kommer endingene og hun støtter dere hele veien.  

Reisevei til kontoret Bislett/Majorstuen 

Alle tjenestene tilbys online eller på kontoret. Jeg holder sentralt til i Oslo og adressen står helt nederst på nettsiden. Du kan ta t-bane til Nationalterateret og buss eller trikk videre, eller t-bane til Majorstuen. Fra stoppet er det 8 minutter gange. 

Velkommen til meg.