Kjærlighetsterapeuten

feb. 221 min

Vil du vite hva som kan gjøre kjærlighetslivet ditt bedre? Ta mine 2 tester her, helt gratis!

Visste du at det finnes 10 nøkler for varmere kjærlighetsliv? Par kan alltid bli bedre på noe sammen. Problemer oppstår i alle parforhold. Det kan være vanskelig å si ifra om behov, kommunisere bra. dere kan ha ulike verdier, ulik lyst og mer, mer.. De fire vanligste problemene i parforhold er ensomhet, ulik lyst, tillitsbrudd og dårlig kommunikasjon. I Norge nærmer skilsmissestatistikken seg 50 % og det er ganske mye. Er du ikke enig?

Bilde: Wix

Gjennom mine år som terapeut har jeg funnet ut HVA som er viktige nøkler for å få det mye bedre sammen. I mine 2 tester, som er HELT GRATIS, får du vite hva som kan være veien til et varmere parforhold for deg. Disse testene er for alle som er i parforhold og single. Målet med testene er at du skal føle deg mer elsket, øke lysten, bli mer forstått og lyttet til! Vil du ha det bedre som singel eller i ditt parforhold så er det lurt og ta begge testene. Under finner du lenker til begge to.

Test 1: https://mailchi.mp/kjaerlighetsterapeuten/a2t1r5gmv4?fbclid=PAAaYZ4ZUig15lkMKCcCGIbCumLlWWxoBilupn97R3JSDXU2kOofZ08EUWBwg_aem_AWKWUOhzB7GYOVrufRQ_GlAl6iWK15KSFJOyXoxYF9rXvVWw6hZekxsLTB2gSM_1WmE

Test 2: https://mailchi.mp/kjaerlighetsterapeuten/1yz07u4f9r

Ta gjerne kontakt med meg i mine sosiale medier eller på info@kjaerlighetsterapeuten.com om du lurer på noe etter du har tatt disse testene.

SNART FÅR DU VITE HEMMELIGHEN TIL VARMERE KJÆRLIGHETSLIV! Lykke til!

Varm hilsen fra Camilla J. J. Sørensen ©

Camilla er sexolog og parterapeut

    1700
    0