Young couple sitting in their living roo

Parterapi 

Å være i et parforhold kan til tider være tøft. Det kan oppstå utroskap, div tillitsbrudd, sykdom, økonomisk krise, stress, familiekonflikter, manglende gnist og sexlyst. Gjentagende ser jeg at mange har utfordringer når det kommer til kommunikasjon. Dette kan skape konflikter og misforståelser. Utfordringer dukker opp i livet, men dere kan få det bedre sammen. For meg er det viktigste at dere skal føle dere trygge når vi snakker sammen. Jeg guider dere gjennom det som er vanskelig steg for steg. Det er gjennom handlinger endringer skjer, og det kan skje i et parterapiforløp. Jeg tilbyr videokonsultasjon og oppmøte ved klinikken.       

Morning Hug

Egenterapi

Det finnes noen nøkler til et lykkeligere liv. Er du på vei ut, har gått igjennom et brudd -eller vært alene en stund? Vi går gjennom hva som egentlig er viktig for deg i livet og du blir kjent med deg selv på en helt ny måte. Hvilket liv vil du egentlig leve? Vi tilbringer nesten hele vårt liv i vårt hode, la det være et godt sted å være. Med meg finner vi ut hva som er din vei og hvor du vil. Dette er en selvutvikling som kan ta deg dit du ønsker for større lykke i livet. Samtaleterapi er investering i deg. Denne tjenesten er for både menn og kvinner.  (Studenter har 20 % rabatt)                            

                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                

Baby Holding Parent

"Par-Syn"

Vil dere styrke tilliten, dele drømmer og utvikle kjærligheten? Så er "PAR-SYN” perfekt for dere.

Dette er for par som ønsker å lære mer om hverandre, og ta forholdet et steg videre. Vil du finne tilbake til gnisten eller utvikle vennskapet. Dette er et opplegg hvor hver time er planlagt på forhånd. Vi snakker om styrker, svakheter, temperament, kommunikasjon, intimitet, sexliv, håp, drømmer, par-identitet og livssyn. Den gamle ideen har lenge vært å oppsøke en parterapeut når forholdet er i krise. Den moderne ideen er å forebygge at kriser oppstår, eller gjøre paret rustet til å møte krisen. 

“PAR-SYN” kan du gi i gavekort til babyshower, bryllupsgave, jubileer eller til nybakte foreldre.                                             

                                                                                        

NYHET!

Får du ikke med deg din partner i parterapi, les dette! Skap din drømmehverdag!

Visste du at hvis du har det dårlig i ditt samliv så kan det begrense din lykkefølelse? Ifølge forskning, har samliv mye å si for vår psykiske og fysiske helse. Hvordan vi har det, skaper en atferd som er et symptom på samlivsknuten som sitter i bunn. Vi utvikler oss gjennom hele livet. Flere av oss bytter karriere opp til flere ganger eller gjenopptar studier. Vi kjenner på en drive som trigger og trenger utvikling i vårt liv. Mange går fra sin partner fordi en føler seg begrenset og ikke får det de trenger.

 

Jeg snakker med mange kvinner som også ønsker utvikling i sitt parforhold. De sier at de ikke får ikke med seg sin partner i parterapi og er oppgitte og kjenner på følelsen av ensomhet. Mange tror at det da ikke er noe å gjøre, men visste du at du kan gjøre mye på egenhånd om du smir mens jernet er varmt? Når du starter med deg selv, så er det du som skaper endringen. Da er det rom nye muligheter i ditt samliv.

 

Velkommen til min nye tjeneste «Skap din drømmehverdag» som kan gi deg det livet du ønsker med din partner. Jeg hjelper deg med å finne veien dit og vi starter med 4 samtaler. Hva gjør at du føler deg elsket, hvordan få mer overskudd, mindre bekymringer og jeg lærer deg å kommunisere med en helt enkel modell som utgjør en stor forskjell slik at dere skal forstå hverandre bedre. Dette kan være starten på å få løsnet opp i disse knutene som oppstår i samlivet. Målet med tjenesten er at du skal føle deg mer elsket, bli sett og anerkjent for den fantastiske kvinnen du er! Hvem vet, kanskje dette var det som skulle til? 

Veiledning for småbarnsforeldre 

Når vi blir foreldre må vi samarbeide på en helt ny måte. Vårt syn på livet kan forandre seg og det kan skje noe med oss som vi ikke helt forstår. Som småbarnsforeldre er primærbehov viktig og da er godt samarbeid og forståelse for hverandre det viktigste i en småbarnsliv tid. Jeg kan bidra til at dere får en lettere hverdag og pleier forholdet samtidig. Det er ikke alltid lett å oppsøke en tredjepart for å søke råd og veiledning i sin samlivs-relasjon med små barn, men med meg kan dere føle dere trygge, verdsatt og respektert. Jeg tilbyr også videokonsultasjon skal at dere kan snakke med meg fra deres egen stue om dere ikke får barnevakt.                                                  

                                                                                                            

Depressed man talking to therapist while
Cheerful%20positive%20couple%20being%20t
Couple at Home

Sexologisk rådgivning

Seksuelle problemer kan gi nedsatt livskvalitet fysisk og psykisk da det påvirker andre funksjoner i kroppen. Her kan jeg bidra til rådgivning og støtte innenfor nedsatt sexlyst, for tidlig utløsning, ulik sexlyst, avhengighet, ereksjonsutfordringer, kommunikasjon rundt sex med partner, LHBT, utfordringer i overgangsalder, mistanke av impotens og sex under/etter svangerskap. Du kan snakke med meg om alt som har med sexlivet ditt å gjøre. Jeg er sexologstudent og tar derfor redusert pris.

Mange mennesker lever i dag med seksuelle utfordringer eller har ikke det sexlivet de ønsker. Mye kan løses med sexologisk rådgiving.