Jeg har hjulpet mange par gjennom tøffe perioder i livet. Det kan ha vært utroskap, div tillitsbrudd, sykdom, økonomisk krise, stress, familiekriser, manglende sexlyst eller kommunikasjon og konflikt utfordringer. Uansett problem, påvirker det livet og det er ingen skam å spørre om litt hjelp. Utfordringer dukker opp på vår vei i livet og vi reagerer alle forskjellig. For meg er det viktigste at du skal føle deg trygg når vi snakker sammen og at dere kan lære å forstå dere selv og hverandre bedre. Jeg guider dere gjennom det som er vanskelig og hvordan dere kan få et bedre liv sammen. Det er gjennom handlinger endringene skjer, og det kan skje i et parterapiforløp.

Parterapi
Samtaleterapi

Det Det finnes noen nøkler til et lykkeligere liv. Er du på vei ut, har gått igjennom et brudd -eller vært alene en stund? Vi går gjennom hva som egentlig er viktig for deg i livet og du blir kjent med deg selv på en helt ny måte. Hvilket liv vil du egentlig leve? Vi tilbringer nesten hele vårt liv i vårt hode, la det være et godt sted å være. Med meg finner vi ut hva som er din vei og hvor du vil. Dette er en selvutvikling som kan ta deg dit du ønsker for større lykke i livet. Samtaleterapi er investering i deg. 

Småbarnsforeldre

Når vi blir foreldre må vi samarbeide på en helt ny måte. Vårt syn på livet kan forandre seg og det kan skje noe med oss som vi ikke helt forstår. Som småbarnsforeldre er primærbehov viktig og da er godt samarbeid og forståelse for hverandre det viktigste i en småbarnsliv tid. Jeg kan bidra til at dere får en lettere hverdag og pleier forholdet samtidig. Det er ikke alltid lett å oppsøke en tredjepart for å søke råd og veiledning i sin samlivs-relasjon med små barn, men med meg kan dere føle dere trygge, verdsatt og respektert. Jeg tilbyr også videokonsultasjon skal at dere kan snakke med meg fra deres egen stue om dere ikke får barnevakt.

Egenterapi

© 2020 | Kjærlighetsterapeuten, Camilla J.J. Sørensen

info@kjaerlighetsterapeuten.com   

Bygdøy allé 62, 0265 Oslo

Org nr: 923 795 278