AKTUELT

Aktuelle saker, foredrag, gavekort

Dere kan finne veien tilbake til hverandre

​Til daglig får jeg mange meldinger der dere åpner opp å deler deres historie og utfordringer med meg. ​Vi er inne i en helt annerledes tid. Dette har vært tøft for flere og kan skape utfordringer i hverdagen. Kanskje må dere sitte med hjemmekontor? Eller, den ene gjør det og den andre jobber kveld? Kanskje det er andre utfordringer? Er dere i samlivskrise eller brudd? Uansett hva det er så kan jeg bistå og veilede dere i riktig retning. Jeg møter dere der dere er med stor omsorg. Det viktigste for meg er at dere skal føle dere trygge å at dere opplever å bli hørt. 

Jeg har plass til flere hos meg. Du kan ha videosamtale med meg eller komme på mitt kontor i Oslo. Alt ettersom hva som er best for deg. La oss finne ut hva som kan gjøre hverdagen bedre og lettere for deg -og din familie. Når den ene starter med seg selv, begynner en healende prosess i hele familien. Hverdagen kan bli bedre. Ønsker du snakke med meg alene, så er dette også mulig. Send meg gjerne en e-post.  

Mine gavekort er populære til

Babyshower
Par og samboere
Foreldre
Småbarnsforeldre
Bryllupsgave 
Bursdagsgave

"Par-Syn" er endelig i Norge!

Vil dere styrke tilliten? Dele drømmer? Utvikle kjærligheten? Så er "PAR-SYN” perfekt for dere.


Dag 1: Styrker og svakheter
Dag 2: Temperament og kommunikasjon
Dag 3: Intimitet og sexliv
Dag 4: Håp og drømmer
Dag 5: Par-identitet og livssyn.

 

“PAR-SYN” er en unik mulighet for par som ønsker å lære mer om hverandre, og ta forholdet et steg videre. Fordelen med å bestille "PAR-SYN" er at du får den siste konsultasjonen gratis, pluss noen hundre kroner mer, og sparer over 1755 kroner. Du betaler altså kun for 4 av 5 timer, og forplikter deg til et opplegg hvor hver time er planlagt på forhånd.  

Den gamle ideen har lenge vært å oppsøke en parterapeut når forholdet er i krise. Den moderne ideen er å forebygge at kriser oppstår, eller gjøre paret rustet til å møte krisen. 

Moderne terapi for det moderne paret!

“PAR-SYN” er også en fin gave å gi til babyshowers, bryllupsgave, til jubileer eller nybakte foreldre.

Følg meg gjerne på instagram

© 2020 | Kjærlighetsterapeuten, Camilla J.J. Sørensen

info@kjaerlighetsterapeuten.com   

Bygdøy allé 62, 0265 Oslo

Org nr: 923 795 278