Får du ikke med deg partneren din i parterapi? Dette kan du gjøre.

Oppdatert: feb. 1

NYHET! Skap din drømmehverdag!Visste du at hvis du har det dårlig i ditt samliv så kan det begrense din lykkefølelse? Ifølge forskning, har samlivet mye å si for vår psykisk og fysisk helse. Hvordan vi har det skaper en atferd er bare et symptom på samlivsknuten som egentlig sitter i bunn. Vi utvikler oss gjennom hele livet. Flere av oss bytter karriere opp til flere ganger eller gjenopptar studier. Vi kjenner på en drive som trigger og trenger utvikling i vårt liv. Mange går fra sin partner fordi en føler seg begrenset.


Jeg snakker med mange kvinner som ønsker utvikling i sitt parforhold. De sier at de ikke får ikke med seg sin partner i parterapi og er oppgitte og kjenner på følelsen av ensomhet. Mange tror at det da ikke er noe å gjøre, men visste du at du kan gjøre mye på egenhånd om du smir mens jernet er varmt? Når du starter med deg selv, så er det du som skaper endringen. Da er det rom nye muligheter i ditt samliv.Velkommen til min nye tjeneste «skap din drømmehverdag» som kan gi deg det livet du ønsker med din partner. Jeg hjelper deg med å finne veien dit og vi starter med 4 samtaler.


1. Hva gjør at du føler deg elsket?
2. Hvordan få mer overskudd?
3. Mindre bekymringer.
4. Og jeg lærer deg å kommunisere slik at det du sier blir forstått slik du ønsker.


Dette kan være starten på å få løsnet opp i disse knutene som oppstår i samlivet. Målet med tjenesten er at du skal føle deg mer elsket, bli sett og anerkjent for den fantastiske kvinnen du er!


Vil du skape en drømmehverdag? Da kan du ta kontakt med meg på hjemmesiden min.

Camilla J. J. Sørensen ©


info@kjaerlighetsterapeuten.com

37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2020 | Kjærlighetsterapeuten, Camilla J.J. Sørensen

info@kjaerlighetsterapeuten.com   

Rosenborggata 3, 0356 Oslo

Org nr: 923 795 278

  • Snapchat