Får du ikke med deg din kjære din i parterapi? Dette kan du prøve.

Oppdatert: 19. okt. 2021

NYHET! Skap din drømmehverdag! -Coaching for kvinner.

Visste du at hvis du har det dårlig i ditt samliv så kan det begrense din lykkefølelse? Ifølge forskning, har samlivet mye å si for vår psykisk og fysisk helse. Hvordan vi har det skaper en atferd og er bare et symptom på samlivsknuten som egentlig sitter i bunn. Vi utvikler oss gjennom hele livet. Flere av oss bytter karriere opp til flere ganger eller gjenopptar studier. Vi kjenner på en drive som trigger og trenger utvikling i vårt liv. Mange går fra sin partner fordi en føler seg begrenset.


Jeg snakker med mange kvinner som ønsker utvikling i sitt parforhold. De sier at de ikke får ikke med seg sin partner i parterapi og er oppgitte og kjenner på følelsen av ensomhet. Mange tror at det da ikke er noe å gjøre, men visste du at du kan gjøre mye på egenhånd om du smir mens jernet er varmt? Når du starter med deg selv, så er det DU som skaper endringen. Da er det rom nye muligheter i samlivet. Mange tror at parterapi handler om å endre hverandre, men det stemmer ikke. Det handler om å starte med seg selv. Da skjer endingen.Velkommen til min nye tjeneste «skap din drømmehverdag» som kan gi deg det livet du ønsker sammen med din partner. Jeg hjelper deg med å finne veien dit og vi starter med 4 samtaler på 45 minutt.


1. Hva gjør at du føler deg elsket?
2. Hvordan få mer overskudd?
3. Mindre bekymringer.
4. Og jeg lærer deg å kommunisere slik at det du sier blir forstått slik du ønsker.


Dette kan være starten på å få løsnet opp i disse knutene som oppstår i samlivet. Målet med tjenesten er at du skal føle deg mer elsket, bli sett og anerkjent for den fantastiske kvinnen du er!


Vil du skape en drømmehverdag? Prøv tjenesten her: https://www.kjaerlighetsterapeuten.com/service-page/skap-din-drømmehverdag-coaching-pakke?referral=service_list_widgetCamilla J. J. Sørensen ©
98 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle