top of page
Blogg: Blog2

Kjære leder. Glade, lykkelige og fornøyde medarbeidere gir mindre sykefravær.

Oppdatert: 24. jun. 2020

Bevissthet beriker liv, se resultater av det på arbeidsplassen

Fornøyde ledere og medarbeidere som har det bra gir bedre trivsel i livet -og på arbeidsplassen.Trivsel genererer til å fylle ut sitt potensial der en yter det lille ekstra. Det betyr større muligheter for deg selv i bedriften -og i eget liv. Totalvurdering er at hvis en styrker stallen innenfra kan det gi økt trivsel på arbeidsplassen. Hva med å investere i veiledning og støtte for ledere og medarbeidere? Når en starter med seg selv, begynner en prosess med menneskene rundt og alle får det bedre.


KORONA har skapt uro, frykt, gitt økonomiske tap, tapt arbeidstid, skapt angst, problemer i liv og samliv, dødsfall og mange andre bekymringer. Denne bølgen har vært en storm og herjer fortsatt rundt om i verden. I Norge akkurat nå, har det roet seg, men hva med den indre bølgen? Mange er tilbake til sin arbeidsplass. Flere er fortsatt permittert og andre har tapt sitt arbeid. Det er også en del sykemeldte der ute. Flere av dine medarbeidere har kanskje noen personlige utfordringer nå. Det kan også være at du som leder ikke har det helt tipp topp. Kanskje er du er presset økonomisk å hvordan har du det hjemme? Hvordan har du forholdt deg til alle disse nye regler, retningslinjer og bekymringer for dine ansatte. Og hva med kundene? Vi er jo bare mennesker, men vi prøver å være så sterke. Sannheten er at vi styres av våre tanker og følelser. Koronatiden har på en eller annen måte påvirket oss. Selv om mye i Norge er bedre nå, kan det fortsatt være utfordringer en trenger hjelp med. Men spør vi om hjelp? Hvis vi ikke har det bra hjemme, i familielivet eller på jobb hva kan skje da? Svaret er sykemelding. Vi har jo alle gått den veien en eller annen gang. Da går du til legen, et kort besøk. Så drar vi hjem og har egentlig ikke fått noe hjelp. For hvor mye hjelp kan du få på 15 minutter hos din lege? Med mindre det er sterke fysiske og psykiske plager, så er den riktige hjelpen her en person som ser deg, lytter til deg og støtter deg på din vei. -Og jeg bør komme inn i bildet før det går så langt at du eller medarbeideren rett og slett ikke har det så bra.

Jeg kan hjelpe med:

· Forskjellige utfordringer i samlivet via parterapi

· Bedre kommunikasjon

· Tale og lytte teknikker

· Råd mot stress og angst

· Utbrenthet, lite søvn og sliten

· Bedre samarbeid på arbeidsplassen

· Kom i kontakt med dine medarbeidere


DETTE kan bidra til:

1. Bedre søvn

2. Mindre bekymringer og stress

3. Føler deg mer opplagt og friskere

4. Kan øke omsetning og gi vekst for selskapet

5. Økt motivasjon og mer energi

6. Bedre og sunnere samliv hjemme

7. Økt kjærlighet for andre og for seg selv

8. Bevissthet over hvorfor du er som du er, og gjør som du gjør


Bevissthet flytter fjell

Jeg er parterapeut og er leder med terapeutisk tilnærming. Jeg har mange års erfaring med kolleger, ledere og som leder selv. Jeg har gått den lange veien for å lære og se hva menneskene trenger. Jeg har mange års erfaring som leder og med organisasjonsutvikling. Er utdannet leder og parterapeut -og har nordisk sertifisering i online-terapi. Hele bedriftsmarkedet i Norge har endret seg i korona tiden og da kan en terapeut være god å ha via jobb. Jeg tilbyr bedriftsavtale med parterapi eller veiledning og støtte for medarbeidere og ledere. Her kan jeg bidra med ulike verktøy som kan føre til bedre samarbeid og trivsel. Det fører igjen til mindre sykdom og vekst for selskapet -og ikke minst vekst i menneskene. Uansett utfordring, kan det hende jeg er riktig person til å hjelpe en eller flere i din bedrift. Jeg har stor tro på at empatisk kommunikasjon kan føre til bedre samarbeid og trivsel på arbeidsplassen. Jeg kan snakke med dere online eller komme på arbeidsplassen. Jeg reiser i hele Norge etter avtale.


Kontakt meg på info@kjaerlighetsterapeuten.com for en prat, så finner vi veien sammen videre.Vennligst respekter copyright - Camilla J. J. Sørensen ©
20 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page