top of page
Skjermbilde 2021-03-03 kl. 15.56.04.png

Egmont 

Camilla har hatt et redaksjonelt samarbeid med Side2.no i Story House Egmont siden våren 2020, hvor hun har skrevet blogginnlegg relatert til sitt fagfelt på blogg.no og medvirket som ekspert i redaksjonelle artikler som handler om samliv og relasjoner på Side2.no/Klikk.no. Redaksjonen har satt stor pris på Camillas gode kompetanse og faglige bidrag til Side2. Hennes moderne tilnærming til parterapi, med aktiv bruk av sosiale medier i sin formidling, har vært helt i tråd med vår målgruppe og hvordan vi ønsker å kommunisere med leserne. Jeg anbefaler henne varmt.- Astrid - Helen Holm

IMG_0886.jpg

Equal Agency AS

Camilla er en utrolig fin og behagelig person å jobbe med.

 

Vi har hatt gleden av å gjøre flere samarbeid med Camilla, både som vår egen kunde og oppdragsgiver, med god kommunikasjon, oppfølging og resultater.

-Jentene i Equal Agency AS

logo-mørk.png

Samarbeidet med Camilla kan anbefales på det varmeste. Vi er strålende fornøyd med det hun har levert.

 

Camilla erkunnskapsrik, fremoverlent, positiv og initiativrik!

-Av daglig leder og grunder av VI-appen

2.png

«Camilla er en strukturert, pliktoppfyllende og kunnskapsrik samarbeidsparter som er lett å jobbe med. Hun har både deltatt i produktomtaler og i flere podcast-episoder av den populære podcasten Klimaks. Hun når ut til mange og har en spennende følgerskare som er engasjerte»

-Av Maria K. Ebbestad, sexolog og pressesjef i Nytelse.no

Vil du gi en anbefaling?

Camilla blir veldig glad for tilbakemelding.
Se skjema under:

Kan anbefalingen legges ut på nettside og sosiale medier?

Takk for innsendingen din!

bottom of page