top of page
c_ida_erlandsen-17.jpg

Sexologisk veiledning

En del av oss mennesker lever ikke i tråd med hva vi tenner på. Hva vi liker er også noe vi kanskje tror vi vet. Når vi møter en partner får vi hjelp av kjønnshormoner som setter i gang begjæret i oss. Sexlivet kan være så bra! Noen får barn, andre ikke. Når hverdagen kommer, så kan sexlivet endre seg. Har en av dere mer lyst, og den andre mindre lyst? Eller har du opplevd noe som gjør at du syns sexlivet kan være vanskelig? Hvorfor er det sånn og hva er det som egentlig skjer? Om vi er i parforhold eller ikke så venter mennesker alt for lenge med å lære seg mer om sine seksuelle respons-mekanismer. For hva er egentlig ditt erotiske språk? Hva er dine bremser?  Jeg veileder deg i samtale med mål for at du skal få det sexlivet du drømmer om! 

Les mer om hva en sexolog kan hjelpe deg med under. 

Snakk med sexolog Camilla

Hvordan sexlivet er kan være et speilbilde på hvordan en har det. Imidlertid er det også helt normalt at sexlivet bare blir satt på pause eller stopper litt opp. Det kan være mange ulike årsaker til det og en sexolog kan da hjelpe deg med veien videre. Vi jobber med følelser og tanker og du får hjemmeoppgaver. Skam og skyld kan lage blokkeringer for å ha et godt sexliv. Når vi finner ut hvordan din forsvarsmekanisme fungerer, og du blir oppmerksom på det, så kan positive endringer skje. Jeg har troen på at alle kan få ett sexliv med lyst og glede, når en nyter! 

BOOKING:

Når du booker kan du velge mellom online eller oppmøte på kontoret på Majorstuen. Dette velger du selv og uansett hva du velger vil det sendes en zoom-lenke i booking bekreftelsen. Jeg har mange klienter, derfor vil jeg anbefale å booke ett pr samtaler i starten. Et samtaleløp med meg kan være alt fra 4-8 samtaler. Noen går fast hos meg en til to ganger i mnd over lengre tid.

Ved siden av sexologisk veiledning tilbyr jeg også parterapi for deg med partner for å gå inn på reaksjonsmønster og hva som gjør deg trygg. Hva kjærlighet egentlig er for dere og hvordan en kan få det bedre sammen. Sexlivet henger ofte sammen med samlivet eller den en har sex med.

OPPMØTE:

Når du kommer kan du sette deg ned i ventegruppen i rommet ved heisen i 3. etg. Jeg henter deg. Noen ganger er jeg litt forsinket. Du får noe kaldt/varmt og drikke. På vårt første møte blir vi kjent. 

SAMTALELØP:

Sexologisk veiledning kan kombineres med alle samtalepakker. Når vi skal jobbe med seksualitet så varierer samtaleløpet fra person til person. Det vanligste i starten er 2 samtaler i mnd, 1 stk samtale annen hver uke. Jeg har fått høre at disse samtalene har forbedret livet til det bedre for mange.

 

I samtale med meg så får du også hjemmeøvelser. Send meg gjerne en e-post på info@kjaerlighetsterapeuten.com om du lurer på noe eller book under på den grønne knappen. 

 

Velkommen til meg! 

Dette kan vi se på i sexologisk veiledning

 • Vi snakker om din seksuelle historie og avklarer hvordan den påvirker deg i dag.

 • Finn ut hva dine erotiske språk er. 

 • Hva er dine AV og hva er din PÅ-mekanisme i ditt sexliv. Viktig å vite for alle mennesker. 

 • Hva er spesielt viktig for deg i sitt sexliv.

 • Lær mer om orgasme, nytelse, onani og ditt eget sanserike.

 • Prestasjonsangst som hindrer deg i å ha set sexliv du drømmer om? 

 • Kjønn og kjønnsidentitet.

 • Lær og kommunisere bedre rundt tema rundt sex.

 • Vi ser på livshjulet ditt. Hvordan påvirker det sexlivet og hva kan en evt endre på?

 • Lære mer om grensesetting og samtykke. 

 • Har du barn og er usikker på hvordan du skal snakke med dem om seksuell utforsking eller seksualitet? 

 • Fetisjer og hvordan ta bruk fantasien mer.

 • Gravid, planlegger barn eller fått små barn? Hvordan påvirker dette sexlivet? 

 • Utfordringer i sexlivet som gjør parforholdet vanskelig -eller er parforholdet vanskelig som gjør sexlivet vanskelig? 

 • Faser i livet hvor sexlivet blir vanskelig.

 • Tillitsbrudd som påvirker sexlivet.

 • Kroppskomplekser eller annet som påvirker din seksuelle selvtillit. 

 • Veiledning innen eldres seksualitet.

 • Manglende lyst/økt lyst - Hva gjør jeg nå, hvor vil jeg? 

 • Når det gjelder smerter i underlivet, ereksjonsproblemer, skjedetørrhet eller andre fysiske problemer så oppfordrer jeg alltid og ta kontakt med din lege først, så kommer du til meg etterpå. 

 • Akutte seksuelle overgrep eller krenkelser les mer på https://dinutvei.no/voldtekt/

Dette sier de om å snakke med Camilla

Nærbilde-portrett

Hege 26 år, i parforhold fra Haugesund 

Jeg har benyttet meg av sexologisk veiledning og egenterapi hos Camilla, og er veldig fornøyd med timene jeg har hatt! Jeg opplever å bli hørt, tatt på alvor, og forlater timene med gode verktøy, øvelser og refleksjoner jeg kan ta med meg videre i hverdagen. Jeg opplever å ha fått hjelp til å sortere tanker og følelser, og føler meg i et trygt rom når jeg snakker med Camilla. Jeg sitter med en positiv følelse etter timene.

Jeg anbefaler timene på det sterkeste, og kommer selv til å benytte meg av tjenesten igjen etter behov!

c_ida_erlandsen-3.jpg

Kontakt meg

Er det noe du lurer på?

Jeg svarer så godt jeg kan! For spørsmål, presse, møter, foredrag eller samarbeid.

Ta kontakt her!

Online booking

Du kan booke samtale med meg på kontoret mitt i Oslo eller gjennom videokonsultasjon. Jeg tilbyr hjelp i samlivskrise , veiledning for småbarnsforeldre, parterapi , sexologisk veiledning og datinghjelp.

bottom of page