top of page
c_ida_erlandsen-25.jpg

PARTERAPI

I parterapi skjer det ofte positive endringer og målet er at dere skal bli bedre sammen. Vi tar den vanskelige samtalen hos meg og legger alle kortene på bordet i et trygt rom. Parterapi er for alle som har et ønske om å reparere noe, skape dypere bånd, få mer varme i sexlivet eller bare kommunisere bedre og fungere bedre i hverdagen sammen. Ingenting er tabu og dere velger selv hva vi skal snakke om, så hjelper jeg dere gjennom. Alle par har godt av parterapi! Her lærer du mye om din partner og også mye om deg selv. Dere får verktøy tilpasset  dere for å bli varmere mot hverandre. Under kan du lese mer.

Snakk med en parterapeut og sexolog 

Sex og samliv henger helt klart sammen og som sexolog og parterapeut kan dere være trygge på at alle tema som blir tatt opp, vil bli tatt imot med respekt og anerkjennelse. Par blir til på ulikt vis og er unike på hver sin måte. Det starter med en forelskelse eller et vennskap. At det dukker opp problemer underveis er naturlig. Jeg ser på alle problemer som et potensial for å skape sterkere bånd og leter etter hva som kan være en ny start for dere. Det viktigste for meg er at dere begge føler dere verdsatt og det har jeg fokus på hele tiden. Jeg har hjulpet hele 600 par og brenner for å hjelpe i kjærlighetslivet.  Jeg tilbyr også samtalepakker som er et program med konkrete verktøy og helt unik oppfølging for å kunne få raskere fremgang og tettere oppfølging. Programmene inneholder også en rabatt, en arbeidsmanual og mye mer! Les mer om programmene her: https://www.kjaerlighetsterapeuten.com/plans-pricing

 

BOOKING:

Når dere booker kan dere velge mellom online eller oppmøte på kontoret på Majorstuen. Dette velger dere helt selv og uansett hva du velger vil det sendes en zoom-lenke i booking bekreftelsen. Jeg har mange klienter så jeg vil anbefale deg og booke flere samtaler i starten. Et samtaleløp med meg kan variere fra 4-12 samtaler. Noen bruker meg også som fast terapeut 1 gang i mnd. 

Ofte jobber jeg også 1:1 med hver av dere i sexologisk veiledning eller med coaching slik at dere skal bli kjent med deres eget reaksjonsmønster. Finne ut hva som gjør deg trygg og hva er kjærlighet egentlig for deg. Jeg plukker opp hva det kan være lurt å bruke disse samtalene på. 1:1 med meg gjør at dere kan bli mer bevisst over hvordan du er som partner. Dette styrker dere begge i parterapi etterpå. Alle samtaler etter kl 16:00 må bookes via e-post. De ligger ikke i online booking. 

OPPMØTE:

Når dere kommer kan dere sette dere ned i ventegruppen i rommet ved heisen og så henter jeg dere når så fort jeg er klar. Noen ganger er jeg bare litt forsinket. Dere får tilbud om noe varmt/kaldt å drikke. På vårt første møte blir vi kjent og vi vil få en følelse av om vi skal jobbe sammen videre. 

SAMTALELØP:

Parterapi kan ta tid og derfor anbefales samtalepakker. I pakken får dere også 1:1 samtaler.  I pakken er det rabatt pr samtale + mange fordeler som vil gjøre løpet vårt mer solid. Les mer om samtalepakker under under på Book samtale.

 

I samtale med meg ser jeg dere begge like mye og gir dere hjemmeøvelser hver gang. Send meg gjerne en e-post på info@kjaerlighetsterapeuten.com om du lurer på noe eller book under på den grønne knappen. 

 

Velkommen til meg! 

Dette kan vi se på i parterapi

 • Bli bedre på kommunikasjon

 • Bli en aktiv lytter

 • Forstå hvorfor du reagerer slik du gjør når ting er vanskelig 

 • Bli kjent med hvordan dere løser konfliker og lær å reparere

 • Får hjelp når dere står i krise

 • Vis mer takknemlighet 

 • Bedre samarbeid i hjemmet/hverdagen

 • Hvordan få en ny start sammen

 • Lær og ha det gøy og leke mer sammen

 • Hvordan komme seg gjennom utroskap/div tillitsbrudd

 • Står dere i brudd? Hvordan få bedre brudd? 

 • Vekk nysgjerrigheten for hverandre

 • Varmere sexliv 

 • Bli bedre på å ta vare på hverandre

 • Forstå hverandre bedre 

 • Øv på å si egne behov og være sårbare sammen

 • Lær av deres baggasje og ikke la den ødelegge parforholdet 

 • Råd og veiledning  i småbarnstiden

 • Svangerskapdepresjon eller fødselsdepresjon? Hvordan håndtere det som par. 

 • Jobbe med tillit  

Dette sier folk om å gå i parterapi hos Camilla 

Young couple sitting in their living room with laptop waving to their marital therapist af

Par i 40 årene, Fredrikstad 

Vi kan gi vår varmeste anbefaling til Camilla. Vi er ett par i midten av 40 årene som har vært sammen i 15 år og har ett barn. Vi hadde havnet i en ond sirkel der hver minste ting førte til en stor konflikt eller krangel. Til slutt ble vi enig om at vår siste sjans til å redde forholdet var å prøve parterapi. Det tok ikke lang tid før vi merket at dette fungerte bra for oss og vi har i dag ett mye sterkere parforhold med mye mindre konflikter og mye mer kjærlighet. Camilla er en nydelig person, trygg og direkte. Hun har masse kunnskap og gode verktøy som vi fortsatt bruker.
c_ida_erlandsen-8.jpg

Kontakt meg

Er det noe du lurer på?

Jeg svarer så godt jeg kan! For spørsmål, presse, møter, foredrag eller samarbeid.

Ta kontakt her!

Online booking

Du kan booke samtale med meg på kontoret mitt i Oslo eller gjennom videokonsultasjon. Jeg tilbyr hjelp i samlivskrise , veiledning for småbarnsforeldre, parterapi , sexologisk veiledning og datinghjelp.

bottom of page