top of page

Om meg

Hei, jeg heter Camilla. Bli bedre kjent med meg her!

I 2019 skapte jeg Kjærlighetsterapeuten som senere ble en bedrift. Av erfaring har jeg med meg 15 år innen kommunikasjon og nå hjelper jeg mennesker via Kjærlighetsterapeuten AS. Bedriften inneholder tjenester som kurs, foredrag, skribentoppdrag, terapi og sexologisk veiledning.

Camilla J. J. Sørensen

Parterapeut, sertifisert sexolog og freelance journalist.

Jeg flyttet til Oslo fra Haugesund for 11 år siden. Her bor jeg sammen med min lille familie på fire. Jeg og min mann har snart vært sammen i 10 år. Jeg jobber med kommunikasjon, holder kurs og skriver for Klikk.no. 

 

c_ida_erlandsen_k.jpg

Utdanning, kurs og erfaring

Media

Hun bookes jevnlig til foredrag, skriver kronikker, tar forfatter oppdrag og deltar i ulike pressesaker.

Medstifter

Medstifter i Nyt - Stiftelse for positiv seksualitet og nytelse 

Sertifisert kursleder

Sertifisert kursleder via BUFDIR 

IMG_7356_edited_edited_edited.jpg

Parterapi og Sexolog

Alle mennesker er forskjellige og i samtale med en terapeut finner dere ut av det som kan være tøft.

I mine år fra arbeidslivet har jeg alltid vært opptatt av hvordan folk rundt meg har det. Jeg jobbet som frisør i mange år og her startet den gode samtalen mellom meg og kunden. Det som ble den røde tråden var at de åpnet seg opp for meg om de såreste tingene, og de gikk derfra, ikke bare fine på håret, men også lettere til sinns. Jeg fikk høre at det var utrolig trygt og godt å snakke med meg. De kom igjen og igjen og det vi snakket mest om var kjærlighetslivet og det som kunne være vanskelig. Noen ganger kom jeg med veiledning og råd, og neste gang kom ofte en smilende person tilbake. 

 

Senere tok jeg mer utdanning og fikk også jobb som leder. Her lærte jeg å tilpasse meg mennesker etter hvordan de er, hvordan de har det og hva som motiverer dem. Det å ha 15 års erfaring innen kommunikasjon er en viktig grunnstein i mitt yrke som terapeut. 

Videre tok jeg mer utdannelse og jobber i dag som samtaleterapeut og sexolog med det jeg liker best. Støtte, veilede og gi håp i kjærlighetslivet via digitale kurs, podcast, artikler, foredrag og samtaler. 

Mange venter for lenge med å snakke med en terapeut. Det er virkelig vakkert å se hvordan terapi skaper forståelse for hverandres ulikheter i parforhold eller viser en ny vei i singellivet hvis en ikke har partner. Når du forstår deg seg selv bedre, blir du tryggere og vil kanskje tørre og åpne hjertet igjen. 

Velkommen til mitt hyggelige kontor på Majorstuen, eller snakk med meg online.

*Får du ikke med deg din kjære i parterapi, ta gjerne kontakt meg på e-post så kan vi prøve en Start Samtale eller prøve et digitalt program. 

Kjærlighetsterapeuten kontor oslo

Hvordan tar jeg kontakt?

Book time online eller send e-post. 

Alle tjenestene tilbys online eller på kontoret mandag- fredag sentralt Oslo. Adressen er Rosenborggata 3, 0356 Oslo.

Velkommen!

IMG_3651_edited.jpg
bottom of page