Vil du finne ut av hva som kan gjøre forholdet ditt enda bedre? Ta testen her!

Samlivs-analyse er for alle par, uansett tematikk. Det en oppnår med det er å bli bedre på noe sammen i forholdet. Det kan være avdekke behov, bli bedre på kommunikasjon, ulike verdier, sexliv, mer, mer.. Det fungerer best for dere som allerede har stor kjærlighet for hverandre da analysen vil inneholde verktøyene og den hjelpen jeg mener dere trenger basert på noen spørsmål dere svarer på online i forkant.


Samlivs-Analyse er for dere som har lyst til å bli bedre på noe i forholdet, alene eller sammen med din partner. Det kan være kommunikasjon, samarbeid, hvordan bevare gnisten, jobbe med sexlivet eller annet. Her designer jeg analysen etter deres behov slik at dere kan få noen konkrete verktøy for å få det bedre sammen. Det vil avdekke deres behov og gjøre at dere vil forstå hverandre bedre.


Dette er enkelt, rimelig og effektivt! Målet med Samlivs-Analyse er at du skal føle deg mer elsket, forstått og lyttet til!


1: Bestill SAMLIVS-ANALYSE.

2: Du mottar e-post med en fil du laster ned. Den inneholder spørsmål du/dere skal svare på.

3: Innen 14 dager (minus helligdager og ferie) mottar du samlivs-analysen som er skreddersydd spesielt til deg/dere. Den inneholder en pakke av det som jeg tror dere trenger for å komme et steg videre i riktig retning for å bli bedre på noe sammen.


Har du drømmer for ditt parforhold, så er det ikke alltid det er så mye som skal til for å få det bedre. Vil du prøve SAMLIVS-ANALYSEN du også?


Ta den her: https://www.kjaerlighetsterapeuten.com/product-page/samlivs-analyse-1Camilla J. J. Sørensen ©


80 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle