top of page
Blogg: Blog2

"Online terapi kan være samtalene som gjør en positiv forskjell i livet ditt"

Oppdatert: 19. nov. 2022


I videokonsultasjoner med meg sier flere av dere at dette året har vært vanskelig. Utfordringene har vært ulike, men en enkel løsing å finne utav hvordan livet kan bli bedre på er samtaleterapi, parterapi eller coaching gjennom video. Dette er en måte hvor vi kan snakke sammen uten at dere må forlate deres eget hjem dag eller kveld. Det blir et trygt rom der dere deler deres utfordringer eller behov sammen med meg. Jeg veileder dere slik at dere forstår hverandre bedre. Det eneste vi mennesker ønsker er å bli sett og hørt og dette jobber vi med. Det å være kjærester i en travel hverdag er ikke lett for mange. Da kan en parterapeut hjelpe dere til å føle på kjærlighet, trygghet og nærhet igjen. Det blir en ny start for dere!Jeg er parterapeut og holder til i Oslo på Majorstuen. De siste årene har jeg snakket med par som sitter fast eller som ikke er helt fornøyd i samliv. Utfordringene har vært forskjellige, men de fleste sier at de får det bedre etter noen samtaler med meg. Videosamtalene blir et helt trygt rom der jeg er 100 % tilstede for dere den tiden vi har sammen. Det jeg får høre er at de jeg snakker med syntes det er enkelt å åpne seg for meg. Jeg har jobbet med kommunikasjon i over 15 år og møtt mange mennesker på min vei. Ingen utfordringer eller tema er for vanskelige for meg å høre på og jeg dømmer ikke.


Dere trenger ikke barnevakt, kjøre gjennom bom eller sette av reisetid for å prate med meg. Noen har også sittet i sin egen stue når barna lekte ute eller sov. Jeg har snakket med personer i Trondheim, Tromsø, Haugesund og mange andre byer i Norge. Når vi jobber online, er alt mulig. Jeg snakker med mange småbarnsforeldre som ikke har tilgang til hjelp og da ble terapi i stuen en fantastisk løsning. Noen har også sittet å ammet, mens jeg har gitt veiledning gjennom barselperioden.


"Med online terapi blir alt plutselig mulig. Det blir mulig å finne løsninger, finne ro, mulighet for mer nærhet, bedre samarbeid, takknemlighet og tilgivelse. Du føler deg kanskje friskere ettersom du lever i takt med dine verdier -og livet føles mer berikende og bedre ettersom du pleier deg selv og hva som er viktig for deg. Ja, terapi kan faktisk gjøre underverker!"

Jeg opplever at de jeg snakker med er par som er redd for å havne i krise eller er midt oppi en. Sistnevnte er mer vanlig, da det å gå i parterapi dessverre fortsatt er litt skambelagt i Norge. I USA er det veldig vanlig, også i Danmark, der jeg har utdannelse fra. Det kan være så mange forskjellige årsaker til at en trenger en terapeut i livet. Det å snakke om samlivs utfordringer er veldig privat, noe som er forståelig. Dette gjør kanskje at flere kvier seg for å oppsøke hjelp til samlivet? " Vi skal klare alt selv" Kjenner du deg igjen?"Fordelen med terapi er at en blir sterkere rustet i å møte det som kommer. Veien til konflikt kan være lengre om en øver seg på konflikthåndtering. Jo flere verktøy en sitter med, jo bedre for dere. Og jo mer en forstår seg selv og sin partner, jo mer givende er det å leve sammen."

Alle har en bagasje og vi reagerer deretter. Vi er to forskjellige individer som ser verden på helt forskjellige måter, noe som er normalt. Det kan bli utfordrende til tider, men ved å akseptere forskjeller kan vi komme ganske langt.

Jeg ønsker å være åpen og tilstede i deres liv. Jeg håper at det jeg deler kan bidra til noe positivt og gjøre det lettere for dere å ta kontakt om dere trenger det. Om ikke med meg, kanskje med en annen terapeut.


Kontakt meg gjerne på info@kjaerlighetsterapeuten.com


Copyright - Camilla J. J. Sørensen ©

113 visninger0 kommentarer